SS

Sunday, July 16, 2006

Botticelli

Juce.
Ustao sam oko 11 sati. Maja i Vule su vec bili ustali. Doructovali smo i otishli u shopng. Maja je nastavila svoju potragu za cipelama za svadbu. Vule je hteo da kupi neku koshulju. Obishli smo neke trzne centre. U Spaniji je trenutno je shizenje u svim prodavnicama. Cene su snizene za oko 50%. Snizenja traju u julu i avgustu. Ja ne planiram nista do kupim. :)
Maja je uspela da nadje cipele koje je trazila. Usput je kupila i jednu torbicu. Cipele su je kostale 40 evra i torbica 34. Kupila ih je u boticheliju.
Posle smo shetali po gradu. Obishli smo centar grada i prosli njihovom glavnom ulicom. Sve vreme je bilo pakrelo toplo. Trazili smo neku poslasticarnicu da jedemo palacinke s sladoledom. Nismo je nasli. :( Dogovorili smo se da odemo kuci da jedemo i da se odmorimo.
Na internetu smo pogledali gde se nalazi poslasticarnica. Uvece smo izasli tamo na placinke. Palacinke su bile odlicne. Posle smo popili vocne koktele. Usput smo se sreli s dvoje nashih ljudi koji studiraju u Madridu. Oni su 76 godiste, a imena sam im zaboravio. Krenuli smo kuci oko 00:30. Legao sam u 02:00.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home