SS

Monday, July 03, 2006

Obican vikend

U petak se nista nije desilo.
U subotu sam bio na plazi sa Rodrigom. On je otishao ranije kuci, jer je morao da radi. To vece smo se nasli u gradu u 2:30 (da 2 sata i 30 minuta posle ponoci, posle njegovog posla). Bili smo u jednoj diskoteci. Nismo platili ulaz jer smo nabavili propusnice. U diskoteci se pustao trans (ili tako nesto). U pocetku nije bilo mnogo ljudi. Kasnije se napunilo. Da bi se covek dobro proveo u toj diskoteci treba dobro da se uradi. Mi smo popili po 2 piva pre nego sto smo ushli u diskoteku. Ja sam veci deo vremena proveo pored ulaza. Rodrigo je pokushavao da smuva neku ribu. U 5 smo krenuli kuci. Rodrigo i ja smo konstatovali da ljudi ovde (vecinom turisti) ne znaju da se provode. Svi se urade i kao lepo im je. Fali neko mesto gde se pushta brazilska (ili slicna) muzika i gde su svi opusteni.
U nedelju sam bio na plazi sa Wiliamom. On se zadrzao samo sat vremena, pre nego sto je otishao. Ne znam koji je njegov problem, ali ocigledno ne voli da se provodi (ne izlazi uopste i nije neki ljubitelj plaze). Oko 18:00, na plazu su doshla 3 crnca iz UK. Bili su pripiti. Samo sam ih slushao i gledao sta rade. Pokushavali su da smujavu neke ribe na plazi, ali bez mnogo uspeha. Jedan prishao jednoj ribi. Riba je bila odlicna, u toplesu i sa jako malim donjim delom kupaceg. Kupaci je bio tanga. :) Crnac joj je prishao pricao 2 minuta s njom. Posle se vrati do svojih drugara. U tom trenutku je doshao tip od te ribe i poceo je da ljubi. Dva crnca, su ubila treceg od zajebancije.
Danas sam predao papire za licnu kartu (uspeo sam da prijavim boravak. :) ). Sutra cu da trazim 'premiso de retorno', sto mi je potrebno za UK vizu.
Primio sam mail, da me kompjuter ceka, samo treba da ga pokupim. :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home