SS

Tuesday, June 27, 2006

Yale N. Patt

Juce sam bio na predavanju koje je drzao profesor Yale N. Patt. Covek je odlican predavac. Odlicno poznaje geografiju. Cak je znao i da napishe moje ime pravilno. :) Patt ima oko 70 godina, a deluje 15 gidina maldje.
Na njegovom chasu je bilo nas 12-oro. Medju njima i 3 Indijca. Interesantno je to sto Indijci pricaju isto kao i Apu iz Simpsonovih. Studenti koji su prisustvovali predavanju su dobro potkovani iz oblasti arhitekture racunara. Indijci znaju mnogo vishe od ostalih.
Uvece sam otishao kuci. Rodrigo je spremao neki ispit. Posle je dosla i Ivonne. Pocela je nesto da sere. Rekla je da ako zelimo dakoristimo telefon treba da ga platimo, sto je donekle OK. Ako ne platimo ne nozvoljava nam ni da primamo pozive, sto nije OK. Najveci problem je sto ona zeli da podelimo troskove uvodjenja telefona, sto je ped*rski s njene strane. Odlucio sam da ne koristim telefon u opste (nikad ga nisam ni koristio, za sve ovo vreme sam primio samo dva poziva). Ivonne je pocela juce da sere da joj je neko pojeo jedan kivi. Ej!!!! Jedan kivi. Pa zar je tolki debil da dize frku za jedan kivi. BTW, uvek kad jedem neko voce (mango, pomorandzu, ananas...) posluzim je, i nikada nije odbila. Ne vidim u cemu je problem da joj neko uzme kivi. Cak verujem da ga je ona nesvesno pojela samo se ne seca. Ivonne pocinje da mi ide na zivce. Ja sam mislio da sam tolerantan i da mogu sve da istrpim, ali izgleda na sam previshe mator. :) Necu da joj nista kazem jer cu u tom stanu biti samo do avgusta.

3 Comments:

At 2:52 PM, Blogger Jox said...

Hey bre Stipe,pa kako ti ne treba fon?
Gde da te zovem?
I sto si pojeo kiwi toj nesrecnoj cimerki?
Jesi li video kako si je rastuzio??

Skroz si neuvidjajan :)))

Nego, stvarno sam los. Bio sam u ZRu i nisam dosao na Draganin rodj. Cisto da znas, bolje da ti ja to kazem nego ona :)

poz...
PS Predao sam papire za shengen vizu ... be ready!!!

 
At 10:13 PM, Anonymous Anonymous said...

Eeee, Stipiću, sad možeš da zamisliš kako je meni bilo sa 20 cimera u domu…

 
At 3:33 PM, Anonymous Anonymous said...

Kad smo kod voca, sledi mali citat...

- Oduvek je smatrao da se može naći rešenje za sve, ako se razmišlja dovoljno uporno. Vetar, na primer. Masklina je vetar zbunjivao sve do onog dana kad mu je postalo jasno da drveće, svojim njihanjem i mahanjem tamo-amo, dovodi do pojave vetra.
- Ostatak grupe nađoše blizu Igumanovog boravišta. Bila im je doneta hrana. Bakica Morki upravo je objašnjavala dvojici smušenih Knjigopapiraca da ovi ananasi nisu ni upola onako dobri kao ananasi koje je ona hvatala kad je bila kod svoje kuće.
(Teri Pračet, KAMIONCI)

 

Post a Comment

<< Home